06-81913388
nl

17e eeuwse herberg in oorspronkelijke staat terug

Wij brengen de 17e eeuwse herberg van de ouders van Johannes Vermeer in oorspronkelijke staat terug. De Vliegende Vos wordt een café-restaurant met tentoonstellingen, stijlkamer en 3 hotelkamers. Wie bij ons binnenloopt, stapt 400 jaar terug de tijd van de Gouden Eeuw in. Voor een beschrijving van het hele project klik op "Beschrijving".

Wij zijn nog op zoek naar investeerders

Wij zijn nog op zoek naar investeerders die het leuk vinden met hun bijdrage de realisatie van Herberg de Vliegende Vos mogelijk te maken. Dat kan op 2 manieren:

  • Door aankoop van een waardebon vanaf 50 euro, straks na opening in april 2018 in te wisselen voor een lunch, diner of overnachting
  • Door een bedrag vanaf 250 euro te investeren tegen een rendement van 4% per jaar gedurende 3 jaar aflossing. U krijgt dus uw investering in 3 jaar terug.

Bij grotere investeringen krijgt u niet alleen uw rendement van 4% per jaar maar ook een bedankje in de vorm van een waardebon:

  • Bij een investering van 1.000 euro ontvangt u een waardebon van 50 euro.
  • Bij een investering van 5.000 euro ontvangt u een waardebon van 300 euro.

Met uw investering realiseren wij o.a. onze 17e eeuwse inrichting, onze bar en keuken, de ontwikkeling van onze app en het aanpassen van de gevel naar 17e eeuwse uitstraling. En het is leuk om mee te investeren in een stukje Delftse 17e eeuwse historie!

Meer weten?

Meer weten?

Bel even met Herbergier Christiaan Baljé  op 06-81913388 of stuur een mailtje naar vragen@vliegendevos.nl.