Ok we zijn gesloten, maar dat betekend niet dat we stilzitten! Zolang de Coronamaatregelen gelden hebben wij onze eigen Maatregelen!

De Feestdagen zijn alweer even achter de rug. En qua maatregelen zijn we nog niet veel opgeschoten. Maar we houden vast aan ons motto van een vrolijke noot en vooral een moment van ouderwets genieten. Wie vaak in het centrum van Delft komt heeft ons waarschijnlijk al zien staan met onze kraam vol ouderwets lekkere Hollandse producten. Typische lekkernijen die bij het weer en de tijd van het jaar passen.

Wekelijks passen we het menu aan, dus altijd verrassend. Maar we hebben ook onze vaste Toppers! Wat dacht je van een stevige erwtensoep. Of onze (alcoholvrije) kruidige Glühwein? Ook onze klassiekers uit het restaurant zoals de Captains Dinner of Maastrichts Zoervleis staan voor je klaar om mee naar huis te nemen.

En deze maand zijn daar 3 Schotse klassiekers bij gekomen, Shepherd’s, Fisherman’s en Garderner’s Pie (oftwel een vlees, vis of vegetarische schotel)!

Kom vooral even langs al is het alleen al om ons te steunen!

Ook hebben we een wekelijkse live uitzending vanuit de Vliegende Vos. Hieronder ziet u de meest recente van onze uitzendingen op YouTube!

Met Hartelijke Groet,

Team

Prev 1 of 2 Next
Prev 1 of 2 Next