Ok we zijn gesloten, maar dat betekend niet dat we stilzitten! Zolang de Coronamaatregelen gelden hebben wij onze eigen Maatregelen!

We zitten alweer een tijdje in het nieuwe jaar en de Lente komt er aan. En qua maatregelen zijn we nog niet veel opgeschoten. Maar we houden vast aan ons motto van een vrolijke noot en vooral een moment van ouderwets genieten. Wie vaak in het centrum van Delft komt heeft ons waarschijnlijk al zien staan met onze kraam vol ouderwets lekkere Hollandse producten. Typische lekkernijen die bij het weer en de tijd van het jaar passen.

We zijn nu het weer wat warmer wordt begonnen met onze verse gebakken wafels met verschillende toppings! Of probeer onze variant op de frisse Sangria.  Ook onze klassiekers uit het restaurant zoals de Captains Dinner of Maastrichts Zoervleis staan voor je klaar om mee naar huis te nemen.

Ook zijn onze 3 Schotse klassiekers zijn gewild onder onze vaste bezoekers, Shepherd’s, Fisherman’s en Garderner’s Pie (oftwel een vlees, vis of vegetarische schotel)!

Kom vooral even langs al is het alleen al om ons te steunen!

Ook hebben we een wekelijkse live uitzending vanuit de Vliegende Vos. Hieronder ziet u de meest recente van onze uitzendingen op YouTube!

Met Hartelijke Groet,

Team Herberg de Vliegende Vos